Abonneren  Inloggen

Grote klap voor drupa

1 oktober 2020
Premium

Drupa’s grootste exposant HP heeft afgezegd voor drupa 2021. Ook verpakkingsbeurs Interpack laat de Amerikaanse printerbouwer aan zich voorbij gaan.

Tijdens de laatste drupa in 2016 had HP heel hal 17 in gebruik, een oppervlakte van 8.300 vierkante meter. En ook voor de komende editie stond heel hal 17 gereserveerd. En toen kwam Corona (terug)… ‘In het licht van de Covid-19 pandemie blijft de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten onze hoogste prioriteit en daarom zal HP niet aanwezig zijn op Interpack en drupa 2021’, aldus een woordvoerder van HP tegen onze Britse collega’s van Printweek.Ov


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren