Abonneren  Inloggen

Nieuw: Flexo-inkt

20 januari 2023

Beijersbergen & Partners (B&P), onderdeel van de AtéCé Group, presenteert het nieuwe flexo-inktconcept van Pulse Roll Label Products. Deze nieuw ontwikkelde techniek, Fixed Anilox Printing, is ontwikkeld om UV-flexo-etiketten gestandaardiseerd te kunnen bedrukken.

Volgens de leverancier zorgt Fixed Anilox Printing voor verhoging van de productiviteit en verlaging van inktverbruik en kosten. Tom Kerssens, technical director bij B&P: ‘Bij Fixed Anilox Printing wordt gebruik gemaakt van enkelvoudig gepigmenteerde inkten in het speciaal samengestelde PureTone-assortiment. Met deze nieuwe inkten zijn flexo-drukkers in staat om met één volume rasterwals elke denkbare steunkleur te drukken. Het mengen van de inkten tot de juiste kleursamenstelling werkt met de door Pulse Roll Labels bijgeleverde mengdatabase heel nauwkeurig en zeer efficiënt.’


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters