Abonneren  Inloggen

Open huis bij Spandex

24 februari 2023

Op vrijdag 14 april organiseert Spandex in Veenendaal een Open Huis. De distributeur van o.a. materialen en apparatuur voor signmakers, digitaal printen, car wrapping en andere grafische producten biedt geïnteresseerden daarmee de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwste producten en ontwikkelingen op dit gebied.

Daarnaast zullen diverse fabrikanten van zowel printmedia als hardware aanwezig zijn en hun producten demonstreren. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan een Interior Wrap Contest. Het thema van het Open Huis is “Groen”. ‘Vaak staan promotionele materialen niet bekend om duurzaamheid vanwege hun tijdelijke karakter, licht Spandex toe. ‘Tijdens ons Open Huis laten wij zien, dat het wel degelijk een optie is om te kiezen voor minder milieubelastende producten en materialen.’

Aanmelden

Aanmelden voor het Open Huis van Spandex is niet verplicht, al is het voor de organisatie wel fijn om te weten op hoeveel belangstellenden er mag worden gerekend. Aanmelden kan dan ook, via de website van Spandex.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief