Abonneren  Inloggen

Buhrs ontwikkelt verpakkingssysteem voor Uganda National Examinations Board

28 februari 2023

Buhrs heeft, in nauwe samenwerking met haar agent Kabutech, voor Uganda National Examinations Board (UNEB) in Kampala een volledig customized Buhrs 3000 verpakkingssysteem ontwikkeld. Deze Buhrs 3000 wordt ingezet voor het confidentieel verpakken en verzendklaar maken van examenformulieren.

De examenformulieren worden vooraf verzameld en vervolgens als sets verpakt. De inhoud van iedere set is anders. De variabele samengestelde set wordt vanuit een database aangestuurd. De verwerking van de formulieren wordt tijdens het proces door camera’s nauwkeurig gecontroleerd. Ook aan de verpakking in folie worden hoge eisen gesteld. Daarnaast vindt een extra controle plaats door de weight checker. Alleen de sets die qua inhoud 100% goed zijn – ‘er mag niets fout gaan’ – worden via de uitlegtafel uit het verpakkingssysteem afgevoerd voor verdere distributie. Als de pakketsamenstelling niet goed is, wordt dit door het systeem gesignaleerd en wordt de job opnieuw verwerkt.

Bij de keuze voor deze customized verpakkingsoplossing heeft Uganda National Examinations Board (UNEB) alle mogelijkheden en systemen uitgebreid verkend en is voor Buhrs gekozen. Buhrs begon 115 jaar geleden als werkplaats voor scheepsreparaties en smederij en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief