Abonneren  Inloggen

Hagenaar Reclame neemt The Letterfreak over

24 augustus 2023

Het in Sliedrecht gevestigde signbedrijf Hagenaar Reclame heeft het Rotterdamse The Letterfreak overgenomen. ‘Een uitbreiding die ons een zeer uniek, aanvullend klant- en productportfolio biedt.’

The Letterfreak bestaat al dertig jaar en is actief op het gebied van signing, gevelreclame, interieur en wanddecoratie. Hagenaar Reclame verwacht dat de overname een grote bijdrage al leveren aan de groei die het bedrijf voor ogen heeft. ‘Daarnaast geeft het de groep nog meer expertise en capaciteit op het vlak van sign, design, studio én wall decorating.’ Michel Willemsen en Frank Janmaat, eigenaren van van The Letterfreak, blijven tot eind dit jaar betrokken bij het bedrijf en zullen zich daarna gaan focussen op andere projecten. The Letterfreak blijft in de huidige vorm en op de huidige locatie opereren, ook het personeel is overgenomen. In december staat de verhuizing naar een nieuw pand in Nesselande gepland.

Foto boven: Albert Stel (Hagenaar Reclame), Frank Janmaat en Michel Willemsen (The Letterfreak)


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters