Abonneren  Inloggen

Sign & Print Expo wordt Visualize Expo

5 september 2023

De organisatie van de Sign & Print Expo in Gorinchem heeft de nieuwe naam van het evenement bekendgemaakt: Visualize Expo. Deze naamswijziging is meer dan alleen een nieuwe titel; het symboliseert een opwindende stap voorwaarts in de wereld van visuele communicatie, aldus organisator Easyfairs.

Volgens Corine Visser, Event Manager bij Visualize Expo, zijn er verschillende redenen om de naamsverandering door te voeren, zoals de verandering in vraag en aanbod van promotionele oplossingen. ‘Steeds meer bezoekers geven aan hier interesse in te hebben en afgelopen jaar was er een record aantal leveranciers die technieken lieten zien om textiel en drinkware te voorzien van tekst en/of beeld. Een deel hiervan wordt geprint, maar we zien ook een toename op het gebied van bijvoorbeeld borduren.’

De nieuwe naam weerspiegelt volgens Visser de evoluerende markt, waarbij digitale reclame (DOOH) ook een enorme groei maakt. ‘Met deze veranderingen in de markt dekt de lading van Sign & Print niet meer volledig, vandaar de verfrissende naam Visualize Expo. Het evenement draait om all about printing technologies, (digital) signage and promotional solutions’, aldus Visser.

Print, sign & promo

De drie pijlers Print, Sign & Promo vormen de ruggengraat vormen van het evenement. Visualize Expo blijft een 3-daags evenement met twee avondopenstellingen, dat eens in de twee jaar plaatsvindt. De eerste editie van Visualize Expo zal op 25,26 & 27 maart 2025 plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

Bezoek de website voor meer informatie.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters