Abonneren  Inloggen

Het is oranje en volop Vakdag

6 september 2023

Deze week valt er bij veel printprofessionals een mooie dikke oranje PRINTmatters op de mat. Naast alle aandacht voor de labelwereld vanwege de Labelexpo en de vele andere prachtige printcases en techniek-artikelen besteden we uiteraard ook aandacht aan de PRINTmatters Vakdag die op 12 oktober plaatsvindt.

De gratis PRINTmatters Vakdag 2023 die op 12 oktober plaatsvindt is in de printwereld een uniek congresbeurs-concept. Printprofessionals die dit event bezoeken verrijken zich met kennis en kennissen op de beursvloer bij onze partners, bij de presentaties en uiteraard in de wandelgangen en bij de koffie, broodjes en borrel. Bezoek deze netwerkdag die is bedoeld voor de iedereen die met print te maken heeft. Het uitgebreide programma vind je ook op printmattersvakdag.nl.

Keynotes

Het PRINTmatters Vakdagteam heeft een mooi afgewogen palet aan inspirerende sprekers bereid gevonden de bezoeker te informeren en te enthousiasmeren. Als keynotes komen achtereenvolgens Berthold Gunster, de bedenker van Omdenken, Alexander klöpping die bekend is van tv als het gaat om technische ontwikkelingen. Zijn presentatie zal onder meer gaan over de invloed van artificial intelligence. En als afsluiting wordt het lachen met Urgert & Van Deudekom die managementkwesties op een grappige manier tegen het licht houden.

De sprekers tijdens de Vakdag

Vaksessies

  • Nicol Tadema | Conversie-crisis? Stagnerende sollicitaties? Schamele salesresultaten?
  • Ed Sander | Hoe cross-border e-commerce uit China uiteindelijk toch een bedreiging wordt
  • Gijs Vermeulen | Nieuwe pers of zonnepanelen?
  • Studio de Ronners | Over design in print én motion
  • Ruud van den Berg (UPM Communication Papers) | Blijft er genoeg papier verkrijgbaar en tegen welke prijs?
  • René de Heij | Anders kijken naar dezelfde wereld, de kracht van een veelzijdige grafische industrie

Bekijk het volledige programma

Het nieuwe PRINTmatters magazine valt deze week bij abonnees op de mat

Al 10 jaar de leukste dag

Op 12 oktober 2023 beleven we een jubileum: de 10de keer dat de Vakdag plaatsvindt. Time flies when you’re having fun and doing business. Dat realiseer je je als je terugkijkt naar alle edities van de ‘Vakdag’. In PRINTmatters 4 kijken we ook eens terug en dan zie je wat een geweldig event dit al die jaren al is. De combinatie van de vak- en entertainmentsessies en een beursvloer vol innovatieve exposanten zorgde vanaf die eerste editie al voor traffic, reuring, ontmoetingen in de wandelgangen en op de beursvloer. Het event startte met de naam Graficus Vakdag, werd Vakdag Print- en Sign in een periode dat het belang van signproductiemiddelen voor grafische bedrijven toenam. We voegden machines toe aan de netwerkdag om na evaluatie toch weer terug te keren naar een netwerkdag zonder apparatuur.

Grafimedia-event

En met ingang van deze 10de editie is er voor gekozen om de naam van de organiserende titel toe te voegen en heet het branche-event PRINTmatters Vakdag. Donderdag 12 oktober belooft weer een mooi grafimedia-event te worden, waarop je kennis en kennissen vergaart. Kom ook, schrijf je nu in op printmattersvakdag.nl. De PRINTmatters-Vakdag-organisatie wenst iedereen opnieuw de leukste dag van het jaar.

Bestel vandaag nog je gratis toegangskaart


Deze PRINTmatters nabestellen?

Neem een proefabonnement en kies voor nazending