Abonneren  Inloggen

GrafiStore op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘De beste plek om een eitje te breken over de automatisering van printprocessen’

22 september 2023

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober ontdek je bij onze partners op de beursvloer de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Wat kun je bij de stand van GrafiStore verwachten?

‘Wij zijn gepassioneerde vakidioten die het heerlijk vinden om elke uitdaging aan te gaan en problemen om te zetten in efficiënt werkende oplossingen. Bovendien weten wij precies hoe printprocessen doeltreffend en effectief moeten worden ingericht. Met andere woorden: wij maken complexe print- en drukprocessen toegankelijk.

Sinds het begin van dit jaar schrijf ik, Germen Kroon van GrafiStore, artikelen voor PRINTmatters. In deze artikelen probeer ik kennis te delen over automatisering in een toegankelijke taal. Wij proberen telkens een actuele vraag aan te pakken die we in de praktijk tegenkomen. Al verschenen:

Onze hoofden zitten vol ideeën en we zijn razend benieuwd naar welke vragen bij jou spelen. Wij staan met een stand op de beursvloer. Wil je graag eens het gesprek met ons aangaan en een eitje breken over het onderwerp automatisering van printprocessen? Dan is Barneveld bij uitstek de beste plek!

Naast het uitgebreide programma en interessante keynote-sprekers ben je van harte welkom bij ons op de stand. Is er iets wat je dwars zit in je productieproces? Zijn er automatiseringsvraagstukken die je nooit hebt kunnen oplossen? Of wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen? Ga dan het gesprek met ons aan. We hopen jullie te zien op de Vakdag!’

Bezoek de partnerpagina van GrafiStore op printmattersvakdag.nl.

De PRINTmatters Vakdag vindt plaats op 12 oktober 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit evenement is hét event voor iedereen die werkzaam is in de grafische branche, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied, vakgenoten wil ontmoeten en inspiratie wil opdoen. Schrijf je in en ontvang je gratis toegangsbewijs!


Meer weten over de PRINTmatters Vakdag 2023?

Bezoek de website