Abonneren  Inloggen

Probook op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Iedereen enthousiast maken over boeken’

25 september 2023

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober ontdek je bij onze partners op de beursvloer de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Wat kun je bij de stand van Probook verwachten?

‘Probook is dé specialist in het maken van genaaid gebonden hardcovers vanaf 1 exemplaar. Daarnaast kunnen zij ook genaaid gebrocheerde softcovers of garenloze softcovers voor je afwerken. Probook kan het boek in zijn geheel voor je produceren of afwerken met door jouw aangeleverd printwerk.

Vakmanschap en kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit, daar staat Probook voor. Door speciale machines voor de kleine oplages, kunnen ze handwerk en machines met elkaar combineren en zo boeken maken vanaf oplage 1. De medewerkers hebben oog voor detail en door hun vakmanschap waarborgen zij de hoge kwaliteit waar Probook bekend om staat. De machines zijn uitgevoerd met de nieuwste technieken, zoals een cameraregistratie op de naaimachine. Met de cameraregistratie wordt elk vel gecontroleerd en zal bijvoorbeeld een ontbrekend vel geconstateerd worden.

Heel veel mogelijkheden

Bij Probook kun je jouw eigen omslag aanleveren of zij kunnen deze voor je printen. Wil je een kunstleren of linnen boek? Er zijn meerdere kleuren standaard op voorraad. Wil je het boek speciaal maken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor halflinnen band, een Zwitserse bindwijzes of een open rug met gekleurd garen. Je kunt het boek laten maken zoals jij wenst.

Probook biedt heel veel extra mogelijkheden aan, zoals een leeslintje, kapitaalband of insteekdriehoek. Tevens kunnen zij traditioneel foliedrukken, maar ook digitaal foliedrukken. De digitale foliedruk maakt het mogelijk om een boek al vanaf 1 exemplaar te voorzien van een gouden of zilveren opdruk. Vele extra’s vind je bij hen in het offerte- en bestelformulier, maar vind je het daar niet? Kun je Probook altijd bellen.

Iedereen enthousiast maken over boeken

Probook staat op de PRINTmatters vakdag om iedereen enthousiast te maken over boeken, zij zijn het namelijk al! Probook biedt iedereen de mogelijkheid om boeken te verkopen in allerlei verschillende uitvoeringen, zelfs als je zelf de tools en kennis niet hebt. Zij hechten waarde aan langdurige relaties en hopen op de vakdag de bestaande relaties weer even te spreken en nieuwe relaties op te bouwen. Probook is de trouwe partner die je de tools geven om een bijzonder product te maken!

Bezoek de partnerpagina van Probook op printmattersvakdag.nl.

De PRINTmatters Vakdag vindt plaats op 12 oktober 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit evenement is hét event voor iedereen die werkzaam is in de grafische branche, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied, vakgenoten wil ontmoeten en inspiratie wil opdoen. Schrijf je in en ontvang je gratis toegangsbewijs!


Meer weten over de PRINTmatters Vakdag 2023?

Bezoek de website